Blogg

Reparera bilen själv


skrivet den 08 jan av Admin, klockan:10:17
Om man vill komma billigt undan dock så är ju det bästa om man kan fixa lite saker själv. Naturligtvis går inte det inte att reparera allt själv men det finns en del saker som man kan göra på egen hand. Jag har ju haft tur som har haft min bror till hjälp och han har kunnat lära mig lite grundliga saker men hur gör man om man inte känner någon som kan lära en att göra det? Vad jag vet så finns det inte direkt några kurser som man kan ta eller liknande och det är synd. Det kanske inte vore så dumt att starta studiecirklar i något sådant. Jag tror att det skulle finnas ett ganska så stort intresse faktiskt. Jag tror att många är beredda att investera sin tid på en sådan kurs för att man faktiskt i längden kan spara lite pengar på om man lär sig att göra några enkla reparationer själv.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt