Blogg

När jag och min bror var små


skrivet den 05 jan av Admin, klockan:10:16
Jag har aldrig själv varit särskilt intresserad av bilar eller annat som har med bilar att göra men min bror däremot har alltid varit intresserad. Det handlar om ett intresse som har alltid har funnits där, ända sedan vi var små. Jag minns när vi var små och lekte tillsammans och då jag lekte med en viss sak, det kunde ha varit vad som helst men för hans del existerade inte vad som helst. För hans del var det bilar som gällde, punkt slut. Han hade så många bilar och han visste exakt vilken modell det var på de här bilarna och han visste verkligen allt som hade med bilarna att göra. Han kunde sitta i timmar men att fixa de här bilarna. Han putsade på dem, han snyggade till dem. Ofta så tog han isär dem för att sätta ihop dem igen och så vidare. Man märkte att hans intresse bilar var väldigt stort.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt