Blogg

Dyrare i Kronoberg?


skrivet den 18 jan av Admin, klockan:10:22
Som ni ser på min rubrik så försöker jag provocera fram en reaktion. Vadå dyrare i Kronoberg? Skulle det vara dyrare alltså att ta sin bil på bilreparation i Växjö med omnejd? Jag vet inte om så är fallet, jag vet bara att bilmekaniker har högst snittlön just i Kronoberg län, så där av denna rubrik. Jag antar att det finns ett samband här mellan lön och kostnader, men jag kan ju vara helt fel ut. Bilmekaniker har åtminstone lägst lön i Jämtland och i Jönköping. Det här är ju intressanta siffror, men det kan vara många faktorer som spelar in. Personalen kanske är betydligt äldre i snitt i Kronoberg och där av den högre lönekostnaden. Är de äldre så har de ju även mer erfarenhet och detta betalar ju sig också. Jag ska försöka ta reda på faktiska uppgifter här, det vore ju intressant helt klart. Det kan bli en historia om man tar sin bil till reparation till en mindre seriös firma, men det är ju som i allt annat, man får se upp lite och läsa på innan man gör mindre som större investeringar, det är en bra guldregel som jag brukar försöka hålla mig till.

Just nu värderat 3.0 av 15 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt