Blogg

Det går i generna


skrivet den 10 jan av Admin, klockan:10:18
Nu när min brors son är lite mer än tre år gammal så kan man nästan säga att han också kommer att arbeta med att reparera bilar när han blir stor. När jag ser honom leka och när jag ser hans leksaker, som endast består av bilar och så så är det som att jag går tillbaka i tiden och ser min bror leka när vi var små. Den här lilla killen han plockar med sina bilar ständigt och han har redan lärt sig en massa märken och så. Han gör precis som hans pappa gjorde när han var liten, nämligen han plockar isär bilarna och försöker lappa ihop de igen och så vidare. Det är väldigt likt allt som min bror gjorde när han var liten så det känns verkligen som att det här med olika yrken trots allt kanske går i generna, eller vad tror ni?

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt